Lunchroom Blocks Diezerstraat 41 | 8011RB Zwolle | 038-4216284

Passie voor Kwaliteit & Gezelligheid

Onze catering heeft de ervaring en expertise om al uw wensen op niveau in te vullen, zowel culinair als alle belangrijke sfeerzaken. Wij zijn ingesteld om alles in een eigen, voor u passende en prettige omgeving te organiseren.

Wij nemen graag alle zorgen uit handen, van smaakvolle bloemdecoraties, van een correcte discrete bediening tot en met de gehele afwas.

Bedrijfscatering van Blocks

Heeft u een bedrijfsfeest, receptie of bedrijfspresentatie? Met de bedrijfscatering van Blocks kunnen wij u op deze zakelijke momenten van dienst zijn. Onze bedrijfscatering heeft de ervaring en expertise om al uw wensen op niveau in te vullen.
Wij nemen graag alle zorgen uit handen en bieden daarbij verschillende catering mogelijkheden. Alles word voor u op maat samengesteld en is mogelijk op de door uw gekozen locatie.

Catering voor Feesten & Partijen

Een jubileum, bruiloft, verjaardag of een andere gelegenheid voor een feest, de catering vanBlocks kan u voorzien in uw wensen. Wij bieden catering aan op een door u gekozen locatie of kies ervoor om uw feest bij Blocks Zwolle te vieren.
Onze catering heeft de ervaring en expertise om al uw wensen op niveau in te vullen. Daarnaast nemen wij graag alle zorgen uit handen en kunnen wij u en uw gasten een onvergetelijk feest bezorgen.